Ara

Metin Tabanlı Robotik ve Kodlama Kursu

Ekm

Okulumuzda “ Nesneye Dayalı Programlama – PYTHON Kodlama, Geliştirme ve Uyum Eğitimi” kursu açılacaktır. 64 saatlik kurs programının Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 16:30-18:30 saatleri arasında  7 hafta olarak  planlanmaktadır. Kurs 18 kişiliktir, ilk 18 kişilik başvurunun dolması halinde isteyen kursiyerler yedek listeye alınacak, yedi haftalık süre sonunda yeniden açılacak olan kursa kaydedilecektir. Kodlama kursumuz yıl boyunca devam edecek ve tüm Ödemişli öğrencilerimiz başvuru yapabilecektir.

KAYIT İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ: 21/10/2023

KURS BAŞLAMA TARİHİ: 23/10/2023

KURS BAŞVURU İRTİBAT: ÖDEMİŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜR YARDIMCISI TÜLAY BALA ŞAHİN.

Ara

İlimiz yönetici, öğretmen ve diğer personeller için hazırlanan 2022 yılı Hizmetiçi Eğitim Planı ve Hizmetiçi eğitimin Uygulama Esasları tüm personelimize duyrulur.

Ekm